Pihasuunnittelu ja pihatyöt

Tarvitsetko pihallesi suunnitteluapua ja pihatöiden tekijää?

Ota yhteyttä ›

Pihasuunnittelu on ensimmäinen askel kohti unelmiesi puutarhaa | Kouvolan talousalue

Viihtyisä, tarkoituksenmukainen piha palvelee asukkaitaan monella tapaa. Kaunis piha kohentaa niin taloyhtiön kuin yksityisenkin pihan yleisilmettä toimien myös kiinteistön arvonnostajana. Laitetulla pihalla viihtyykin paremmin keväästä pitkälle syksyyn. 

Suunnitteluhortonomimme Jenni Paavola tekee neuvontakäyntien lisäksi sekä kukkapenkin istutussuunnitelman että koko pihantoiminnot ja materiaalit käsittävän pihasuunnittelun yksityispihoille sekä taloyhtiöihin. 

Pihan neuvontakäynti

Neuvontakäynnillä voidaan ratkaista jokin piha-alueen yksittäinen ongelma tai antaa ideoita ja neuvoja koko pihan suunnitteluun sekä hoitoon. Suunnittelija auttaa, kun etsitään uutta ilmettä vanhaan pihaan, tarvitaan apua hoitotöihin, ideoidaan uutta pihaa tai tunnistetaan pihan kasveja.

Neuvontakäynnin hinta 60 € / h + kilometrikorvaus yli 3 km etäisyydelle. Toimipisteemme sijaitsee Kuusankoskella, mutta pihasuunnittelu ja pihanhoitopalvelut ovat käytettävissä koko Kouvolan talousalueella. 

Ota yhteyttä ›

Pihatyöt vuosien kokemuksella

Myös pihatöissä voit turvautua kokeneisiin käsiimme. Pihatöitä voivat olla esimerkiksi:

  • nurmikon ja viheralueiden ylläpitokalkitus ja lannoitus
  • nurmikon ja pensaiden leikkaus
  • perennapenkkien perkaaminen.

Pihanhoito tehdään tuntiveloituksella tai urakkatyönä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Muista hyödyntää kotitalousvähennys! Piha-alueen ja puutarhan hoitopalvelut ovat työn osuudelta kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää

Ota yhteyttä, jutellaan pihastasi ja toiveistasi. Toteutamme pihasuunnitelmat, istutamme kasvit sekä rakennamme tai kunnostamme kukkapenkit ja muut istutusalueet vesiaiheista kivetyksiin.

Yhteystiedot: info@viherpiste.fi, puh. 045 7881 5612.

Kaikki yhteystietomme ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Sijaintimme